Rose Garden Lyrics in Hindi – (Ndee Kundu)

Rose Garden Lyrics is a Latest Haryanvi Song Ft. Isha Sharma मुख्य भूमिका में थे। इस गाने को गाया है Ndee Kundu ने, Music दिया है Guri Nimana ने और गाने के बोल लिखे हैं Ndee Kundu ने। Directed By Sahil Baghra & Jerry Batra Music Label & Copyright Gem Tunes Haryanvi Youtube Channel.

Rose Garden Lyrics Credit Info:

☞Song: Rose Garden
☞Female Lead : Isha Sharma
☞Singer: Ndee Kundu
☞Lyrics: Ndee Kundu
☞Music: Guri Nimana
☞Director : Sahil Baghra & Jerry Batra
☞Music Label: Gem Tunes Haryanvi

Rose Garden Lyrics in Hindi – (Ndee Kundu)

फुला आले गार्डन ले ज्यू तने मैं
दिल जान सब कुछ देजु तने मैं
दिल आले बादला में प्यार भर्या से
आजा प्यार आली बूंदा गे में भेजू तने मैं

तेरे बर्थडे पे करेंगे प्लान टूर बहार का
देख लिये तू भी बड़ा काणजा से यार का
ए टू जेड सारिये डिमांड पूरी होवेंगी
उड़ाते टाइम देखता ना 100 का है 1000 का

यार का भी टोरा घणा खास बावली
कोई आयी नी तेरा सिवा रास बावली
बजरंगी का पुजारी इब पूजे भोले ने
तेने पान ताई रखे उपबास बावली

फुला आले गार्डन ले ज्यू तने मैं
दिल जान सब कुछ देजु तने मैं
दिल आले बादला में प्यार भर्या से
आजा प्यार आली बूंदा गे में भेजू तने मैं

बटुआ से मुँह जिसे पोते की से बहु
देख देख चा चड़े दादी करे न्यू
लड़िये ना कदे मरे बात मानिये
मेरी माँ भी तने रखेगी रे बेटिया की ज्यू

न्यू की रे न्यू जमा लागे तू परी
सिर ते रे पैर जमा रस के भरी
एंडी एंडी कुंडू बस नाम का है एंडी
नारे बियाह के तेने दिल्ली ते ले जागा सूरी

फुला आले गार्डन ले ज्यू तने मैं
दिल जान सब कुछ देजु तने मैं
दिल आले बादला में प्यार भर्या से
आजा प्यार आली बूंदा गे में भेजू तने मैं

छोटी गाडी बेचीं बड़ी ल्याया तेरे तै
उठाई पुरे शहर में तबाही तेरे तै
तेरा कटे काबू कदे आये नहीं यार
पैर पीते मेरा रोज़ बड़ा भाई मेरे तै

कमाई तेरे तै मने बाप्पू की उड़ा दी रे
मार मार गेडे आग टायरा ते लगा दी रे
दुनिया घुमाण आली छोरी तक यारा ने
मर मर मीठी बात गेम आ घुमा दी रे

फुला आले गार्डन ले ज्यू तने मैं
दिल जान सब कुछ देजु तने मैं
दिल आले बादला में प्यार भर्या से
आजा प्यार आली बूंदा गे में भेजू तने मैं.

Rose Garden Lyrics – (Ndee Kundu)

Phula Aale Garden Le Jayu Tane Main
Dil Jaan Sub Kuch Deju Tane Main
Dil Aale Badla Mein Pyar Bharya Se
Aaja Pyar Aali Bunda Ge Mein Bhaju Tane Main

Tere Birthday Pe Karenge Plan Tour Bhar Ka
Dakh Liya Tu Bhi Bada Kalja Se Yaar Ka
A To Z Saariye Dimand Puri Hovengi
Udyate Time Dekhta Na 100 Ka Hai 1000 Ka

Yaar Ka Bhe Toora Ghana Khas Bawli
Koi Aayi Ni Tera Seva Raas Bawli
Bajrangi Kaa Pujari Eb Puje Bhole Ne
Tene Paan Tayi Rakhe Upbas Bawli

Phula Aale Garden Le Jayu Tane Main
Dil Jaan Sub Kuch Deju Tane Main
Dil Aale Badla Mein Pyar Bharya Se
Aaja Pyar Aali Bunda Ge Mein Bhaju Tane Main

Batua Se Muh Jise Pote Ki Se Bahu
Dakh Dakh Chaa Chade Dadi Kare Nyu
Ladiye Naa Kade Mare Baat Maaniye
Meri Maa Bhi Tane Raakhegi Re Betiya Ki Jyu

Nyu Ki Re Nyu Jama Laage Tu Pari
Sir Te Re Per Jama Rus Ke Bhari
Ndee Ndee Kundu Bas Name Ka Hai Ndee
Naare Biyah Ke Tene Delhi Te Le Jaga Surrey

Phula Aale Garden Le Jayu Tane Main
Dil Jaan Sub Kuch Deju Tane Main
Dil Aale Badla Mein Pyar Bharya Se
Aaja Pyar Aali Bunda Ge Mein Bhaju Tane Main

Choti Gaadi Bechi Badi Lyaya Tere Tai
Uthai Pure Shehar Mein Tabahi Tere Tai
Tera Kate Kaabu Kade Aaye Nahi Yaar
Per Peete Mera Roz Bada Bhai Mere Tai

Kamai Tere Tai Mane Bappu Ki Uda Di Re
Mar Mar Gede Aag Tiyar Te Laga Di Re
Duniya Ghuman Aali Chori Tak Yaara Ne
Mar Mar Mithi Baat Game Aa Ghuma Di Re

Phula Aale Garden Le Jayu Tane Main
Dil Jaan Sub Kuch Deju Tane Main
Dil Aale Badla Mein Pyar Bharya Se
Aaja Pyar Aali Bunda Ge Mein Bhaju Tane Main.

We hope you understood the song Rose Garden Lyrics. If you have any issues regarding the lyrics of this song, please contact us Thank you.

Leave a Comment